Consiliere prenatală

Sarcina este adesea percepută diferit de medici și de cei din jur, dar adevărata poveste a acestei experiențe unice este mult mai complexă și personală.

În cele patru sarcini pe care le-am avut, am trecut prin experiențe plăcute, dar și provocatoare, prin clipe de bucurie și plăcere, dar și de frică, agonie și durere.

Sarcina este văzută de medici ca o boală, iar de cei din jurul tău ca o luptă, un chin prin care trebuie să treci pe parcursul a nouă luni pentru a deveni mamă.

Lucrând în neurochirurgie, am învățat că corpul și mintea noastră pot să recreeze un membru dispărut și să doară al naibii de tare, pot să emită o emoție care să îmbolnăvească un organ sau să intre în atac de panică fiind excitat de frica extremă de necunoscut.

Dacă putem face atât de multe doar la nivelul emoțiilor și să ne rănim fără să avem vreo traumă fizică, nu ne-am putea oare și vindeca în acest mod? Nu am putea crea o altă realitate pentru noi? Același lucru se întâmplă și cu sarcina și nașterea… mai ales cu nașterea.

Se spun atât de multe lucruri negative despre această perioadă care transformă cu adevărat viața unei femei, o perioadă în care ar trebui să te simți împlinită, completă, o perioadă în care fiecare celulă din corpul tău ar trebui să vibreze de încântare pentru că o minune se petrece în interiorul tău, ești cea care modelează o viață nouă, creezi o inimă care începe să bată din neant, ești purtătoarea unei viitoare generații.

Ce face consilierea prenatală?

  • te eliberează de lanțurile generației de dinaintea ta și totodată de traumele și blocajele lor emoționale
  • te împuternicește cu încredere și curaj în forțele tale, în corpul tău, în bebelușul pe care îl aștepți
  • îți oferă informații și unelte care te susțin în procesul nașterii
  • înveți să iti relaxezi corpul si mintea
  • înveți să îți asculți corpul și ceea ce îți transmite
  • înveți cum să controlezi procesul nașterii, cum să diminuezi durerea
  • descoperi respirațiile magice care îți păstrează perineul întreg și reduc din durata travaliului
  • te descoperi pe tine cea transformată
  • …și mai mult decât atât te conectezi cu bebelușul tău într-un mod în care puține femei reușesc să o facă, dar despre asta o să vorbim mai multe în cadrul sesiunii.

Ești pregătită să redescoperi puterea și frumusețea sarcinii si nașterii?

Consilierea prenatală nu este doar un mijloc de educație; ea este o veritabilă punte între tine și copilul tău, între tine și noi realități pe care nu doar că le poți atinge, dar le poți și modela. In cadrul sesiunii, îți ofer puterea și cunoașterea necesară pentru a transforma fiecare moment al sarcinii într-o experiență pozitivă, încărcată de iubire și înțelegere reciprocă.

Este timpul să rescriem vechile povești care fac din sarcină o perioadă de suferință și sacrificiu și să înlocuim acest narativ cu unul al puterii, frumuseții și transformării personale. În sesiunile noastre de consiliere prenatală, vei învăța să îmbrățișezi schimbările, să te pregătești în mod activ pentru naștere și să dezvolți o legătură profundă cu copilul tău, chiar înainte de a veni pe lume.

Iîn cadrul sesiunilor noastre, vom discuta deschis despre toate aceste aspecte, te voi asculta cu atenție și îți voi oferi sprijinul necesar pentru a naviga această călătorie cu încredere și curaj.

Înscrie-te la o sesiune de consiliere prenatală și începe să trăiești sarcina așa cum meriți: cu bucurie, încredere și anticipație pentru minunea care va veni. Împreună, putem schimba povestea nașterii dintr-una de frică și durere, în una de putere și triumf personal.