Despre mine

La fel ca și voi în fiecare zi sunt mamă, soție, bucătar, ospătar, menajeră, doctor, croitoreasă….sunt sigură știți despre ce vorbesc…dacă nu…norocoaselor!!

Umple spațiul care a creat frica de necunoscut cu informații și o sa vezi cum încet încet aceasta frica o sa dispară exact așa cum a apărut!

Cum am ajuns eu, o femeie timidă și introvertită, susțin cursuri de educație prenatală?

Îmi aduc aminte cu drag de ziua în care eu am rămas pentru prima data însărcinată . Eram copleșită de emoții care veneau în valuri și îmi inundau tot corpul, nu mă simțeam pe deplin pregătită, dar știam că trebuie să am grijă de mine și de puiul care tocmai prindea contur.

Era una din cele mai importante decizii din perioada de viitoare mămică și știam că totul se va schimba la 180 de grade.

Când totul se schimbă, schimbă totul!! - Donald Walsch

Prima sarcina, pentru mine a fost în același timp o perioadă provocatoare cât și transformatoare, deoarece am devenit o persoană mai responsabilă, am învățat să nu renunț, am învățat să mă ridic după fiecare eșec, am prins curaj să evoluez și să caut soluții pentru problemele care apăreau legate de sarcină, am învățat să lucrez cu emoțiile care nu îmi dădeau pace și cel mai important am învățat să cred mine și în fetița pe care o așteptam cu drag.

Cât de pregătită ești pentru nașterea bebelușului tău?

A pregăti pentru nașterea bebelușului tău înseamnă mai mult decât a avea camera copilului gata și bagajul pentru spital pregătit. Este vorba despre a te informa și a te pregăti emoțional și fizic pentru evenimentul care va schimba viața ta. Cu cât ești mai pregătită și informata, cu atât vei fi mai mult în controlul emoțiilor tale și a procesului nașterii.
Cu cât ești mai bine pregătită, cu atât vei simți că ai un control mai mare asupra nașterii, transformând o experiență plină de incertitudini într-una împuternicită și pozitivă. Acest control și pregătire nu elimină neprevăzutul, dar te echipează să răspunzi cu calm și încredere, indiferent de situație.

Lăsați-vă ghidate de curiozitate și deschidere în explorarea opțiunilor de naștere, învățând despre propriul corp și emoțiile care vă înconjoară. Această călătorie vă poate revela o forță pe care poate nu știați că o aveți și vă poate pregăti să întâmpinați venirea noului membru al familiei cu bucurie, încredere și calm.

Această aventură a descoperirii, este doar începutul unei noi etape minunate în viața voastră.